Bemutatkozunk - GHK Kft honlap

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cégünk története röviden:

A szajki székhelyű GHK Kft. 1994-ben alakult 3 magánszemély összefogásával. A cég létrejöttének célja speciális kórházi mosogatógépek gyártása volt. Ezek a rozsdamentes gépek egyedi fejlesztésű elektronikával voltak ellátva és megfeleltek a legmagasabb minőségi és higiéniai követelményeknek. A magyar egészségügy fizetésképtelenné válása miatt a cég arculatot váltott.

1996 után német partnerünk részére a svájci Jansen cég profiljaiból gyártottunk különböző hőszigetelt és tűzgátló nyílászárókat. Ezek a termékek megtalálhatóak Németország számos pontján. Ennek a gyümölcsöző időszaknak az eredményeképpen költöztünk 1999-ben az épülő M6/M60 autópályától 500m-re fekvő új 500m2-es csarnokba.

2005 óta a palettánk részét képezik az építkezéseken használatos kővágó-gépek, valamint számos a GHK Kft. által gyártott rozsdamentes alkatrész díszíti a Wolf gyártmányú trike-okat is.

Jelenleg cégünk főként rozsdamentes és kovácsoltvas jellegű korlátok, kapuk, kerítések, lépcsőszerkezetek valamint egyéb szerkezetlakatos termékek gyártásával és beépítésével foglalkozik.

2010 óta gyártunk pálinkafőzőket, nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói visszajelzésekre ezzel segítve a készülékek folyamatos fejlesztését. Az eltelt pár év alatt a pálinkafőzők gyártása a kezdeti szárnypróbálgatásoktól kezdve egyre komolyabb vonalat képvisel a tevékenységünkben.

Az utóbbi években több fémvázas csarnokszerkezet gyártását és felállítását is sikeresen teljesítettük a megrendelők teljes megelégedésére. Mondhatjuk hogy ezeket a nagy kihívást jelentő feladatokat is immár kellő tapasztalattal - rutinosan kezeljük.  

Létszámunk 5 és 15 fő között ingadozik a változó igényekhez igazodva. A több mint 20 éves működés alatt szerzett tapasztalatunk, a külföldi kapcsolatok, a számítógépes tervezés és gyakorlott szakembereink garantálják az Ön elégedettségét.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz